Saturday, March 1, 2014

Dah bosan

ِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

serius aku dah bosan dengan semua ini..aku pon tak tahu mana pergi kesabaran aku selama ni..

aku dah penat nak jadi good girl.. mak ayah aku bukan sayang aku pon kalo aku jadi goodgirl selama ni.. sekarang aku dah bosan so nak jadi bad girl pulak..

daripada aku tak keluar malam-malam2 sekarang aku dah pandai dah.. nak balik rumah pon sekarang rasa cam hmm entah la.. ada beza ke kalo aku balik dengan tak balik takde sapa kisah pon..

kalo aku balik lewat pon takda sape telefon atau mesej pon tanya..serius weh.. kan aku cakap mereka tak kisah..

aku lebih suka bersendiri dalam kereta dengar lagu atau radio ikim, rasa cam nak ketenangan seorang2..

kadang rasa seperti mahu BOOK FLIGHT and terus blah camtuh je..serius..

rasa nak cuti yang lama dan panjang untuk kembalikan diri sendiri yang telah hilang entah kemana..aku dah bosan dengan semua orang (maksud aku mereka dengan ahli2 keluarga mereka)..

aku cuba untuk pedulikan je tetapi tetap tidak boleh.. aku cuba untuk padamkan tetapi tidak boleh, jikalau aku boleh hilang ingatan seperti cerita 'JIKA ITU TAKDIRKU' kalo tak silap aku tu la tajuk die ada kat tv3 pukul 7 malam isnin sampai khamis.

aku rasa kalau aku hilang ingatan dan lupakan semua orang termasuk semua masalah aku tak kisah la.. mesti aku jadi new person.. maybe bad maybe good.. kita tak tahu.. apa-apa pun aku tak ingat perkara yang dah lepas..that's good..

i wish i can.. =(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...