Wednesday, August 29, 2012

best fren



assalammualaikum sume..selamat pagi..

kadang-kadang kan aku terfikir aku ni ada best friend ke?? jawapannya ada..tapi gayanya macam takde..adakah aku perlu cari best friend yang baru?? susah la..best friend aku sekarang macam dah lain..birthday aku die tak wish..raya pon tak wish...kadang-kadang hati aku macam terluka pun ade sebab dia wat macam tuh..aku tahu bagi korang tu hal kecik je tapi, semua tuh bermakna and sangat besar pada aku..aku tahu dia dah nak kahwin maybe sibuk..ingat pada orang yang tercinta kan..sampai dah tak ingat kat aku..lagipun dia dah kerja mestilah ade kawan yang lebih memahami dia kat sana kan..takpe la aku tak salahkan die..dia dah nak kahwin..maybe la salah satu aktiviti supaya aku sekarang biasa dah dengan dia tak bagi wish sume..

lain weh kalau korang ada kawan yang dah bekerja...orang dah kerja perangai dia lain..tak sama macam orang yang tengah belajar ni..orang dah bekerja dia akan always busy dengan kerja dia..dan dia dah bercampur dengan orang2 yang lagi tua dari dia..so dia macam kira lagi matang la dari kita..sebab dia dengar sume pengalaman2 orang2 yang lagi tua kat situ..hmmm

selamat la best friend aku malas nak buka blog aku jadi boleh la aku luahkan kat sini sume..

kepada best friend aku,
terima kasih sebab jadi best friend aku
walaupun bukan selama-lamanya
aku tahu aku pun bukan best friend yang terbaik kan
perangai aku masih di takuk yang lama
tak matang dan masih macam ni
aku study lagi nak belanje kau pon tak boleh lagi..
belanje yang kecik2 boleh la..
selamat menjalani kehidupan berumah tangga ya nanti,
ape2 pon aku doakan yang terbaik untuk kau,
semoga kau berbahagia selalu disamping orang tercinta.

Tuesday, August 28, 2012

ape nak jadi



salam sume,
hmm aku rase sume aku dah tahu dari mane..kenapa..cuma aku je yang tetap tak berubah-ubah..aku tak tau la ape nak jadi dengan diri aku ni..teruk kan?? aku tak berusaha bersungguh-singguh ke atau sebab dah terbiasa dari dulu dari kecik sampai sekarang pastu bila nak berubah tu sukar sedikit...entah la..atau aku takde pembooster yg boleh boost kan aku supaya berubah..mungkin la..ish2..

ni lagu untuk diri aku

ape nak jadi?
ape nak jadi?
sampai sekarang 
tak berubah lagi
ape nak jadi?
ape nak jadi?
sampai sekarang
still camni lagi
ape nak jadi la dengan aku..

hahhahahahah..lagu tu yang nada die lagu nyanyian sape jap2 aku tengok youtube..haa ali mamak..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...