Tuesday, September 6, 2011

Perasan nak mampos


ni aku nk cerita pasal kwn aku yg perasan nk mampos, aku ni bg msg raya bkn sbb aku rindu kt kau la bangang..ni sbb aku nk mintk maaf mana tau ni kali terakhir aku beraya..yang kau bajet HOT sgt apehal der..mke mcm indon pastu bajet HOT.


tolong la weh..tak payah nk perasan sgt la..HAA aku tau npe die perasa sbb die ingt aku ni masih suka dkt die..ala dlu2 kn aku pernh ske kt die..OMG GTH laaa..dulu tu sbb maybe sbb aku rse lonely agaknyer..tu yg boleh tersuka kt kau..hek eleh tak payh nk perasan nk mampos..siap bls dgn no baru, bile aku tnye sape kau jwb ily..pastu aku trus tepon sbb aku mmg tak ske orang bdoh2kn aku. kau mcm takut2 nk jwb pe hal..siap cerita kau accident la,aku tak tanya pon der..adeh..



.WOi kau pikir aku kisah ke?! kalo kau nk mati pon aku tak kish la der..pastu ckp kata karut kau tuh ckp aku jeles la..WTF...die fikir aku suka kt die lagi ke..no way man..aku dh suka orang lain la bangang! perasan nk mampos btol..kalo muka tu hensem cm fahrin ahmad tak pe la jgk..ni ya ALLAH..aku cerita kn ni bkn ape kepada orang2 kt luar tuh tak payah nk perasan sgt kalo orang yg dh lama (skandal/teman tpi mesra/kwn mcm tak kwn/sebagainya) tak contact kau tetibe bg sms ye..

No comments:

Post a Comment

why don't you leave a comment for me? i love to hear from you..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...